Online afspraak

Het is helaas niet mogelijk om je als nieuwe klant aan te melden ivm de grote drukte en beperkte tijd door vakanties. We zijn genoodzaakt om onze tijd vrij te houden voor onze vaste klanten. Excuses voor het ongemak, na de zomer verwelkomen we heel graag weer nieuwe klanten. 

Zondag, Maandag en Dinsdag gesloten.
-Wel telefonisch bereikbaar (voor vaste klanten) voor het maken van een afspraak.

Via onderstaande link kunt u online de afspraak inboeken in de agenda van KPPRS:  DIRECT ONLINE AFSPRAAK MAKEN IN DE AGENDA VAN KPPRS 

Nog gemakkelijker een afspraak maken? GEBRUIK ONZE APP! Ga naar de App store of Google Play Zoek  op mijnsalon book now. Log eenmalig in met je e-mailadres en wachtwoord. 

De kapsalon is op zondag, maandag en dinsdag (tijdelijk) gesloten.

Heeft u een speciaal verzoek dat waarschijnlijk iets meer tijd in beslag neemt dan normaal en/of of mocht u er toch niet helemaal uitkomen met het inboeken van de online afspraak, dan kunt u altijd even bellen. Telefoonnummer: 023 537 5661

Indien u een afspraak heeft geboekt en deze onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken wij u dringend uiterlijk 24 uur van tevorente annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken  annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken.   

——————————————————————————————————————–