Online afspraak

Via onderstaande link kunt u online de afspraak inboeken in de agenda van KPPRS:  DIRECT ONLINE AFSPRAAK MAKEN IN DE AGENDA VAN KPPRS 

Nog gemakkelijker een afspraak maken? GEBRUIK ONZE APP! Ga naar de App store of Google Play Zoek  op mijnsalon book now. Log eenmalig in met je e-mailadres en wachtwoord. 

Heeft u een speciaal verzoek dat waarschijnlijk iets meer tijd in beslag neemt dan normaal en/of of mocht u er toch niet helemaal uitkomen met het inboeken van de online afspraak, dan kunt u altijd even bellen. Telefoonnummer: 023 537 5661

Indien u een afspraak heeft geboekt en deze onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken wij u dringend uiterlijk 24 uur van tevorente annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken  annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken.   

——————————————————————————————————————–

Inmiddels kent iedereen verder wel de regels, maar toch even nog een reminder.
-Kom zo kort van tevoren naar de zaak, er mogen tenslotte maar 6 personen binnen, dus buiten wachten is misschien aan de orde.
-Wij werken met een mondkapje en verwachten ook van onze klanten dat een mondkapje wordt gedragen.
-Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht.
-Kom alleen. Bij kleine kinderen of mensen met een beperking mag 1 begeleider mee maar met hele kleine kinderen zonder noodzaak van knippen(baby) stel het uit aub.
-Bij verkoudheid, loopneus, niezen, licht hoest verhoging etc. Blijf thuis.
-Betaal zoveel mogelijk contactloos.
-Volg onze aanwijzingen
– Wij zijn verplicht met mondkapje te werken en houden ons aan de richtlijnen van de Anko. Bekijk deze link voor richtlijnen. 

Wij hopen dat iedereen zich aan deze regels houd, zodat we allemaal gezond naar de kapper kunnen en huiswaarts keren. 

KLIK HIER VOOR HET PROTOCOL VERANTWOORD NAAR DE KAPPER IN CORONA TIJD.

EN HIER VOOR EEN INSTRUCTIEVIDEO OM VEILIG EN VERANTWOORD NAAR DE KAPPER TE GAAN.